Telefonul-tabletă cu ecran extensibil care te va face să uiți de cele pliabile

0 1


TCL te va face să uiți de telefoanele pliabile cu noul său telefon cu ecran extensibil care poate căpăta instant dimensiunea unei tablete.

Compania chineză lucrează la un telefon care nu seamănă cu ceva ce ai mai văzut până acum. Producătorul ar fi urmat să-și prezinte conceptul în cadrul Mobile World Conference. Conferința s-a anulat din cauza panicii cauzate de epidemia de coronavirus, așa că TCL n-a mai apucat să-și prezinte ideea. Totuși, imagini cu randări ale telefonului au apărut, în mod inevitabil, pe internet, iar dispozitivul este, într-adevăr, unul deosebit.

În loc să lucreze cu tehnologia ecranelor pliabile, TCL vine cu o idee de telefon cu ecran extensibil. Tot ce trebuie să faci este să tragi de marginea acestuia pentru a arăta ecranul secundar, iar telefonul se transformă imediat într-un dispozitiv de dimensiunea unei tablete.

Nu există încă informații oficiale despre cum ar funcționa acest mecanism. Totuși, din imagini se înțelege că există un spațiu în interiorul telefonului, între centrul acestuia și camera frontală, în care ecranul secundar este „stocat” atunci când nu este extins. E posibil și ca acesta să se plieze puțin sau să se înfășoare în jurul celuilalt.

Cât de neobișnuit va fi acest telefon TCL cu ecran extensibil

De fapt, dispozitivul este un fel de hibrid telefon-tabletă. După ce extinzi ecranul secundar, se poate observa că acesta are pe spate propriul strat protector, dar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica