Telefonul surpriză de la Samsung e un „monstru” cu 5G și baterie mare

0 13


Samsung are una dintre cele mai consistente oferte pentru telefoane în 2019. Cel mai interesant model ar putea fi însă unul plasat deja într-o ligă aparte. Acum a fost confirmat de testele neoficiale de performanță.

Samsung are, în prezent, două serii importante: Galaxy S cu trei modele și Galaxy A cu modele ieftine sau mid-to-high. Apoi e seria Galaxy Note, cumva separată de toate celelalte. În seria Galaxy A ar intra și modelul A90 dotat cu modem 5G.

Samsung are deja un telefon 5G pe care îl va lansa în mai multe piețe. Totuși, Galaxy S10 5G are un preț un pic prea mare pentru majoritatea utilizatorilor. Aici intră în scenă Samsung Galaxy A90 cu modem 5G. Acesta va fi similar modelului Galaxy A80, dar cu câteva noutăți semnificative.

Samsung Galaxy A90 5G a ajuns în primele teste de performanță

Marea surpriză e că acest telefon ar avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855. E cel mai performant CPU și se regăsește și în Samsung Galaxy S10, în anumite regiuni. Totodată, telefonul ar beneficia de 6 GB memorie RAM, iar bateria de 4.500 mAh este marea surpriză. Cu siguranță vei avea nevoie de toată, dacă îl folosești pe 5G și vrei să te țină măcar o zi.

Test performanta Samsung Galaxy A90

În ceea ce privește camera foto, e posibil să aibă cel puțin un senzor de 48 MP pe spate. Însă, dat fiind designul de pe Galaxy A80, aceeași cameră poate fi folosită și pentru selfie. Ansamblu foto-video ar fi așezat pe un mecanism rotativ activat automat când treci…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica