Telefonul care chiar rezistă la apă a ajuns în România. Cât costă CAT S52

0 1


Telefoanele CAT s-au remarcat prin designul robust și rezistență sporită. Așa că acum, pe final de 2019, era nevoie de altceva. Și așa ajungem la CAT S52, un telefon care-i rezistent, dar arată și cumva mai stilat. Cât despre rezistența la apă, ei bine, aici ai de aflat ceva.

De fiecare dată când afli că un telefon e rezistent la apă, trebuie să te informezi exact în ce condiții și în ce apă. Altfel, riști să se defecteze și să nu fie reparat pe garanție. De asta am zis de acest CAT S52 că rezistă cu adevărat la apă, deoarece istoricul companiei până acum a întărit afirmația. Astfel, modelul de acum are un design ceva mai arătos, pe lângă rezistența sporită la căzături sau scufundări.

Cat S52

CAT S52 poate fi băgat în apă până la 1,5 metri timp de 35 de minute. Are Android 9 Pie, dar va primi actualizare la Android 10 curând. Poate cădea, fără pățească nimic, de la circa 1,5 metri direct pe beton.

Ce specificații are CAT S52

Pe lângă dotările care-l fac mai rezistent decât un telefon obișnuit, CAT S52 are un ecran de 5,65 HD+, o cameră foto de 12 megapixeli f/1.8, una de selfie de 8 MP și o baterie de 3.100 mAh. Beneficiază de încărcare rapidă. Are 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare.

Altfel, e cum îl vezi în poze. Material rezistent la impact pe spate, sticlă Corning Gorilla pe față, butoane mari și solide, cu suport dual SIM și slot pentru card microSD. Folosește USB-C ca port.

Cat S52

Cat S52

Cat S52Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica