Telefoanele Samsung te enervează mai puțin: decizia care trebuia luată demult

0 0

Producătorii de la Samsung vin cu o nouă schimbare în ceea ce privește aplicațiile Android One UI. Ele vin în întâmpinarea utilizatorilor cu o modificare, care trebuia făcută demult. Reclamele din aplicațiile android One UI vor dispărea de pe telefoanele Samsung.  Modificarea face parte din actualizările care vor fi făcute la sfârșitul acestui an.

Una dintre cele mai enervante practici de astăzi, este că pe telefoanele mobile, softul preinstalat oferă reclame. Acest comportament este foarte deranjant pentru utilizatori. Android este platforma de bază pentru Realme, Xiaomi și Samsung. Se pare că cei din urmă s-au sesizat în legătură cu acest lucru.

Insistența producătorilor de a introduce reclame în aplicațiile preinstalate, a dus la scăderea vânzărilor. Așadar, dacă ferestrele pop-up din Samsung Pay și Music te-au enervat, acum, te vei bucura să ști că acestea vor dispărea. Într-un comunicat ei spun că această schimbare se va produce până la sfârșitul anului.

”Samsung a luat o decizie de a înceta publicitatea pe aplicații proprietare, inclusiv Samsung Weather, Samsung Pay și Samsung Theme”. „Actualizarea va fi gata până la sfârșitul acestui an.” Această veste a fost raportată prima dată de presa coreeană. Dar acum, ea este confirmată și de Android Authority.

De ce au luat această decizie cei de la Samsung?

Ei au atribuit decizia, ca aparținând lui TM Roh, președinte și șef al companiei de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica