Telefoane Digi bune pe care le iei extrem de ieftin: ce ofertă ai acum

0 7

Digi are în derulare o campanie excelentă, dacă vrei un telefon nou. De la iPhone la Samsung și Huawei, acestea sunt cele mai bune modele. Iar prețul e cel puțin impresionant, dacă te muți la Digi.

Poate că deja ți-ai făcut bugetul pentru vara asta cu toate vacanțele la care ai visat. Nu ți-ar strica însă un super telefon cu care să faci poze și să filmezi vacanțele. Așa că oferta Digi îți arată că poți să iei ceva bun, cu bani puțini, dacă respecți câteva condiții. Sunt telefoane de la Apple, Samsung, Huawei și nu numai. Iar prețul e excelent, dacă îl raportezi la lună.

Campania se numește „Oferta verii”, iar grupul Digi | RCS-RDS o derulează până la final de iulie. Astfel, prinzi un telefon la preț bun la fix înainte de Untold, de exemplu.

Poți să iei Samsung Galaxy S10 Plus de 128 GB cu avans de 215 lei și 166 lei pe lună. Poți să iei Huawei P30 Pro cu avans de 395 de lei și rată lunară de 146 de lei. Iar un iPhone Xs de 64 GB te costă un avans de 1.939 lei și o rată lunară de 165 lei. Totodată, că ziceam de poze și video, te poți orienta spre un Huawei Mate 20 Pro. Dai 391 lei avans și mai dai 142 de lei pe lună.

Cum profiți de oferta Digi pentru telefoane bune

Ideea e că avansul îl plătești pe loc, iar rata o plătești în factura Digi. Tot ce trebuie să faci e să te portezi în rețea. După cum ai văzut, ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare. Ca…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica