TAROM copiază eMAG și face Black Friday cu bilete ieftine. Unde poți să ajungi?

0 3

TAROM crede că vrei ceva bilete ieftine de Black Friday, așa că are oferte. Cam cum bagă eMAG bilete mai ieftine în parteneriat cu Blue Air, semn că TAROM poate nu funcționează mereu cum trebuie, dar se poate inspira.

De Black Friday, eMAG are parteneriat cu Blue Air pe bilete mai ieftine. Astfel, vei putea cumpăra vouchere cu reducere de 50% pentru Blue Air. De exemplu, dai 250 de lei și „cumperi” o reducere de 500 de lei. Mai există de 400 și 250 lei. Fiecare dintre acestea vor fi pe 15 noiembrie la jumătate de preț.

Strategia TAROM e un pic altfel. Oferă zborurile direct, nu vouchere. De exemplu, ai tarif de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon

De Black Friday poți lua de la TAROM, la preț de 139 euro , dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa. Sau poți lua la 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Ce include TAROM în ofertă? Ai zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord.

În ce condiții poți profita de oferta TAROM de Black Friday

Oferta TAROM…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica