Tânărul minune care a absolvit liceul și facultatea în aceeași săptămână: ce are de spus, la doar 12 ani

0 2

La 12 ani, majoritatea copiilor se gândesc la ce liceu să intre, dar tânărul Mike Wimmer se poate lăuda deja cu statutul de absolvent. În plus, aceeași săptămână, a devenit și absolvent de colegiu, echivalentul facultății din România.

Povestea lui Mike Wimmer a devenit virală în ultimele săptămâni, după ce adolescentul a fost invitat la mai multe posturi de televiziune din SUA. Născut și crescut în Carolina de Nord, el a declarat că avansul său educațional s-a datorat pandemiei de coronavirus. Având în vedere cât timp a petrecut acasă, a luat decizia de a-și mări volumul de muncă din domeniul academic.

„Nu a trebuit să fac naveta la școală, așa că, de fapt, mi-a dat mult mai mult timp pentru a putea lua cursuri suplimentare”, a declarat Mike Wimmer. „A fost bine fiindcă stăteam altfel fără să facem nimic, nu-i așa? Deci, la fel de bine a fost să urmăm câteva clase suplimentare”, a adăugat tânărul.

Ca referință, Wimmer și-a terminat cursurile de la liceu în luna decembrie a anului trecut și a spus că, imediat după, s-a concentrat pe munca sa de la colegiu, în timpul semestrului de primăvară. Fără o falsă modestie, tânărul a afirmat că a fost întotdeauna un copil capabil. „De fapt, am fost într-o mică tabără de vară când eram foarte mic, iar mama mea a venit să mă ia în prima zi și i se spune: „Știți că își poate scrie numele complet și poate face înmulțiri? ” își amintește…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica