Synology DS418j – Cloud personal ca să fii convins că datele tale sunt în siguranță

0 2


Prima dată când te gândești la un cloud e când ai vrea să accesezi fotografii și documente din deplasare. Apoi, te gândești când vrei un backup la fișierele pe care le ai. Iar dacă iei cu adevărat în calcul un cloud, atunci nu poți începe planul fără să te informezi despre un NAS. Cel de acum e Synology DS418j. Dotat cu patru hard disk-uri de câte 4 TB devine o soluție pentru orice ai avea nevoie.

Synology DS418j e un Network Attached Storage și, pe scurt, înseamnă că orice hard disk pui în el poate fi accesat de la distanță, via internet. Are un port pentru cablu Ethernet, îl conectezi, îl configurezi, apoi ai la dispoziție aplicații și instrumente care să-ți țină datele și accesibile, și în siguranță.

Specificații tehnice pentru Synology DS418j

Un NAS se bazează, în esență, pe două componente: procesor și stocare. E ca un PC a cărui utilitate majoră e să îți asigure acces, și backup, la fișierele de care ai nevoie. Chiar toate, dacă instalezi hard disk-uri suficient de spațioase.

În cazul de față, Synology DS418j are un procesor Realtek RTD1293 cu două nuclee la 1,4 GHz, 1 GB memorie RAM DDR4 și patru sloturi pentru hard disk. Capacitatea totală poate fi de 48 TB, cu 12 TB per slot. Configurația pe care am testat-o eu a avut patru cu 4 TB.

Conectivitatea la internet se face printr-o mufă RJ-45 capabilă de viteze gigabit și mai ai la dispoziție două porturi USB 3.0 clasice.

NAS Synology DS418j (1)

NAS Synology DS418j (1)

Ca operații RAID, îți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica