Surpriza Samsung pentru 2020: telefonul cu 108 megapixeli. Cum ar fi posibil?

0 286


Samsung s-a descurcat până acum, pe telefoanele sale, cu camere de 12 megapixeli. Vestea mare ar fi că pentru 2020 pregătește un telefon cu 108 megapixeli. E cel puțin incredibil, dar există două teorii care să explice cum ar face Samsung așa ceva.

Ipoteza telefonului Samsung cu cameră de 108 megapixeli a pornit de la contul de Twitter Ice universe. Până acum a oferit informațiile neoficiale care s-au dovedit corecte. Ce înseamnă însă că anul următor am putea avea așa ceva? Și de ce de la Samsung?

Samsung și cei 108 megapixeli – cum ar putea reuși

Utilizatorul de Twitter a împărtășit părerea lui despre 2020 cu o poză în care ai putea remarca un fel de Samsung Galaxy Note 10, dar nu chiar. De fapt, ar putea fi un Samsung Galaxy S11. Camera de selfie pe centru, margini foarte înguste și un ecran imens. El a mai adăugat că această cameră de 108 megapixeli ar avea și zoom optic 10x.

O primă ipoteză, dacă se confirmă că sud-coreenii lucrează la așa ceva, e că vor folosi o tehnologie de pe camerele foto. Chiar și pe cel mai nou mirrorless e prezent. Se numește pixel shift și presupune mișcarea senzorului, astfel încât să fie compusă o imagine de două până la cinci ori mai mare decât dimensiunea senzorului.

Tehnic, sunt mai mulți pixeli. Practic, e o imagine compusă. Telefoanele încă nu fac așa ceva, dar mecanisemele de stabilizare a imaginii ar putea fi folosite pentru așa ceva.

A doua ipoteză e că 108…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica