Surpriza pentru clienții Vodafone și UPC: beneficii noi și 100 de euro bonus

0 4

Vodafone și UPC au susținut o conferință de presă comună ca să explice că viitorul e cât se poate de optimist. Asta după ce achiziția UPC de către Vodafone, în mai multe țări din Europa (inclusiv) România a primit avizul Comisiei Europene.

Vodafone preia operațiunile Liberty Global (care controla UPC) în Germania, Cehia, Ungaria și România. Tranzacția a fost de aproximativ 18,4 miliarde de euro, iar în România Vodafone a preluat o rețea care acoperă 3,1 milioane de gospodării și peste 960.000 de clienți.

În total, cele două companii formează acum un grup cu aproape 10 milioane de clienți (din care aproximativ jumătate sunt pe cartele prepay).

Beneficii pentru clienții Vodafone și UPC

Pentru clienții puși acum la comun cele două companii au anunțat câteva beneficii. Sunt valabile din 18 septembrie și includ date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la competiții sportive. Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC își pot completa gama de servicii cu unele pe care nu le au, de la celălalt furnizor.

Astfel, dacă ești clientul ambilor operatori, primești timp de trei luni gratuit: internet mobil național nelimitat și pachetul TV Premium în Vodafone TV. În abonamentul TV primești o lună gratuit cu cele mai importante competiții sportive. Dacă ești doar al Vodafone, primești totul mai puțin luna gratuită de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica