Surpriza Huawei pentru viitorul telefon: ce opțiune va avea P40 Pro

0 3

Huawei P40 Pro va fi telefonul premium pregătit de companie pentru prima jumătate din 2020. Și va avea conectivitate 5G, dar asta nu-i tot.

Primul telefon 5G de la Huawei a fost Mate X. Iar acum P40 Pro va beneficia din start de așa ceva. Surpriza e însă că telefonul va avea un mod 5G dual. Asta înseamnă că vei putea avea două cartele SIM și să ai cea mai mare viteză pe ambele.

Deocamdată, în România, nu a fost fixată o dată pentru licitația 5G. Operatorii care oferă conectivitate de tipul acesta o fac pe actuala rețea 4G și în doar câteva puncte din orașe și într-un număr limitat de zone.

Ce specificații ar putea avea Huawei P40, în fiecare variantă

Telefonul ar urma să fie prezentat spre finalul lunii martie, cum a făcut compania în ultimii ani. Vorbim de cel puțin trei versiuni: Lite, P40 și P40 Pro. Se vehiculează că va fi și-o versiune Premium, eventual în ediție limitată.

Vor avea Android 10 cu interfața EMUI 10, dar fără suport Google. Asta înseamnă că nu vei avea aplicațiile Google, cum ar fi YouTube, Maps sau Gmail. Totuși, vor avea Huawei Mobile Services și AppGallery pentru aplicații. Și vei putea instala alte magazine cu aplicații.

Huawei P40 Premium ar fi răspunsul companiei pentru S20 Ultra de la Samsung. Acesta model ar avea cinci senzori foto, cu o cameră de tip periscop pentru zoom digital mare și zoom optic 10x.

Ca ecrane, P40 ar avea unul de 6,2 inci, P40 Pro ar avea 6,7 inci și P40 Premium ar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica