Subaru atacă piața mașinilor electrice: ce știm despre primul model pregătit de asiatici

0 2

Prima mașină electrică Subaru este destul de asemănătoare cu modelul bZ4X-ul Toyota.

„Centrul de comandă” a companiei japoneze Subaru a lansat primul său videoclip prezentând prima mașină electrică a companiei al companiei, Solterra.

Desigur, este foarte frumos să vedem în cele din urmă imagini cu crossover-ul în mișcare, dar nu sunt sigur de ce Subaru se poartă atât de cochet cu această lansare.

Totul din videoclip reafirmă că dovezile pe care le aveam până acum că aceasta este versiunea modificată de Subaru a modelului Toyota bZ4X. Singurul mister rămas este să aflu ce anume reprezintă panoul din spatele butonului rotativ de pe consola centrală.

O copie destul de reușită și frumoasă

În imaginile și video-ul Solterra, panoul este acoperit cu lumini așezate ca o foaie de calcul iluminată. Există, de asemenea, o linie de închidere și o depresiune la marginea din față, ca și cum ar fi un capac care trebuie deschis. Totuși, nu poate ascunde nimic atât de adânc, din cauza decupajului tunelului de dedesubt.

Cealaltă diferență notabilă între modele o reprezintă scaunele puternic consolidate, care par că aparțin mai degrabă unui WRX. Mă rog, ar putea fi doar unități digitale folosite doar pentru acest videoclip.

Per total, este un pachet frumos și există șanse ca acest model să funcționeze mult mai bine ca un Subaru decât ca un Toyota, da mă gândesc la un Crosstrek complet matur. Zvonurile spun că mașina va…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica