Studiul care te face să renunți la mașinile pe benzină și motorină: cât te costă întreținerea unei electrice

0 0

Mulți producători din industria auto și-au diversificat puternic gama în ultima perioadă cu modele electrice. Dincolo de beneficiile aduse mediului, mai există niște motive pentru care ar trebui să renunți la mașinile clasice pe benzină și motorină și să treci pe electrice.

Deocamdată, recunosc mai toți specialiștii din industrie, prețul unei mașini electrice se menține ridicat în comparație cu cele cu motoare clasice. Asta pentru că prețul bateriei este încă unul mare, iar investițiile în noile tehnologii n-au fost încă amortizate. Dar piața se duce spre acolo.

Pe termen lung, așadar, ar putea fi mult mai puțin costisitor să ai o mașină electrică, arată o analiză CarVertical, citată de G4Media. Asta pentru că mașinile electrice au mai puţine piese în mişcare faţă de cele ce folosesc motoare cu ardere internă. Din acest motiv unele drumuri la service nu mai sunt pur și simplu necesare.

Economisești timp și bani și ai și grijp de mediu, arată analiza.

De ce ar fi bine să renunți la mașinile pe benzină și motorină

Analiza aduce în atenție care sunt costurile de întreţinere ale automobilelor electrice, în comparație cu cele clasice pe benzină și motorină.

  • 1. Intervenţii legate de baterie/reparaţii/mentenanță. Acumulatorii maşinilor electrice sunt subiectul reticenţei pentru un viitor electric. Deşi tehnologia avansează anual, distanţa pe care o putem parcurge cu un plin este departe de ce ne-am…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica