Stranger Things, sezonul 4: noul trailer îți confirmă că personajul pe care l-ai plâns n-a murit

0 0

Stranger Things primește trailerul pentru sezonul 4, iar acesta te va ajuta să-ți revii după ultimele scene din sezonul anterior.

Sezonul trei din Stranger Things s-a terminat cu foarte multe semne de întrebare pentru fanii serialului. Cea mai importantă dintre acestea are legătură cu Jim Hopper, pentru că nimeni nu putea spune cu certitudine dacă acesta a murit sau a fost capturat de ruși.

Primul teaser pentru sezonul 4 din Stranger Things este unul scurt, însă fanii au răspunsul la întrebarea care-i măcina de la finalul sezonului 3: Jim Hopper este, într-adevăr, în viață. Teaserul este unul scurt și nu mai dă niciun alt detaliu despre ce am putea vedea în noul sezon din serial.

La finalul sezonului 3, Hopper părea că se sacrifică eroic pentru a salva toată lumea. Numai că, secvențele finale din ultimul episod i-au lăsat pe fani ceva mai sceptici. Finalul ne duce undeva în Rusia, unde un soldat se referă la unul dintre deținuți drept „americanul”. De aici au pornit toate presupunerile conform cărora Hopper ar fi supraviețuit totuși. Noul teaser confirmă acest lucru.

La ce să te aștepți în sezonul 4 din Stranger Things

Până în prezent nu există prea multe detalii legate de noul sezon. Nu avem nici o dată oficială de lansare de la Netflix.

În afara acestui teaser, cea mai relevantă informație o vine din această postare pe Twitter:Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica