Statele americane pregătesc al doilea proces antitrust împotriva Google pentru luna decembrie

0 2

Un grup bipartisan de state americane intenționează să inițieze un proces antitrust împotriva Google încă de luna viitoare, potrivit a două persoane informate cu privire la această chestiune, care ar putea bate un proces mai larg anticipat din partea unui grup diferit de state condus de Texas.

Acțiunile legale pendinte vine în urma unui proces antitrust intentat de Departamentul de Justiție al SUA împotriva Google Alphabet în octombrie. Grupul bipartisan – alcătuit din Colorado, Iowa, Nebraska, New York, Carolina de Nord, Tennessee și Utah – este uneori denumit grupul Colorado / Nebraska și a declarat că intenționează să combine cazul său cu cel al guvernului federal.

Google a negat, în general, acțiunile greșite ca răspuns la procesul guvernamental și la alte sondaje, iar compania a spus că motorul său de căutare și alte produse sunt dominante, deoarece consumatorii le preferă.

Două persoane informate cu privire la această chestiune au declarat că grupul Colorado / Nebraska intenționează să își intenteze procesul la mijlocul lunii decembrie, una dintre persoane spunând că se așteaptă depunerea unei cereri în instanța federală de district.

Texas a condus un grup de procurori generali din 50 de state și teritorii care au anunțat o investigație Google în septembrie 2019.

Avansează rapid un an, iar Texas conduce un grup axat pe tehnologia publicității online, în timp ce grupul Colorado / Nebraska are în…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica