Startul CM 2018 scumpeste televizoarele din Romania

0 310

De astazi se da startul Campionatului Mondial 2018, eveniment major ce va avea loc in Rusia. Fotbalul este cel mai iubit sport din Romania asa ca milioane de romani isi vor urmari favoritii cu sufletul la gura pe intreaga durata a competitiei.

Toate meciurile vor fi transmise live pe TV asa ca nu ne mai miram ca pretul televizoarelor vor creste in aceasta perioada. Avand la dispozitie televiziune la cele mai inalte standarde, romanii vor sa fie pregatiti si cu televizoare noi care pot oferi imagini de cea mai buna calitate.

Magazinele online au inceput sa creasca preturile in aceasta perioada, iar conform evoMAG, pretul mediu al unui televizor a crescut cu 300 RON fata de anul trecut. In prezent pretul mediu este de 1.800 RON. In aceasta perioada vanzarile de televizoare cresc cu peste 30%.

„Pasiunea românilor pentru fotbal se vede inclusiv în business-ul de retail electro-IT. Până la finalul Campionatului Mondial de Fotbal, ne aşteptăm să vindem peste 4.000 de televizoare pe evoMAG, un plus de peste 30% faţă de anul trecut. La nivelul întregului an, estimăm o creştere cu 20% a vânzărilor de televizoare, generată atât de dorinţa românilor de a viziona meciurile de fotbal din această vară la televizoare mai performante”, a declarat Mihai Patrascu, directorul executiv al evoMAG.

Potrivit evoMAG, romanii sunt interesati de televizoare care le permit conectarea prin Wi-Fi la internet, rezolutie foarte buna Full HD sau UHD si o diagonala cat mai mare, cel putin 80 cm, plus un sunet cat mai clar. Bineinteles, cel mai important aspect il reprezinta pretul si ofertele promotionale cu care magazinele isi intampina clientii in aceasta vara.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica