Spotify Premium vs. Apple Music. Ce serviciu de streaming are cel mai bun raport calitate – preț

0 13

Spotify Premium versus Apple Music ar trebui să fie comparația pe care să o ai în vedere, dacă îți place să asculți muzică în deplasare.

În 2019 nu se mai pune problema descărcării de muzică de pe internet. Nu mai are rost să cumperi albume din magazin, dacă nu cumva ai o afinitate deosebită pentru discuri de de vinil. Acum, totul este online. Dacă tot te-ai abonat la Netflix pentru câteva mii de filme, ar fi păcat să nu te gândești să dai o sumă lunară de bani pe acces la 50 de milioane de piese muzicale. Asta îți oferă Spotify Premium și Apple Music. 

Când vine vorba de platforme de streaming pentru muzică în format audio, offline și online, există câteva opțiuni pe care să le iei în considerare. Cu echipamentele potrivite, poate ți se pare justificabil să investești o sumă semnificativă în Tidal. În cazul în care nu te deranjează reclamele și nu ești foarte pretențios la muzica pe care o asculți poți opta pentru Spotify gratuit. În majoritatea cazurilor însă, lupta la nivel global se duce între Spotify Premium versus Apple Music. Zonga este o obțiune decentă dacă l-ai primit gratuit prin abonamentul de la Vodafone. Același lucru se poate spune despre Deezer și Orange, dar disponibilitatea Deezer în mai multe colțuri ale mapamondului l-au făcut semnificativ mai bun decât Zonga.

Spotify Premium versus Apple Music: care este pentru tine

Am avut ocazia să le experimentez pe amândouă și lucrurile, în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica