Spotify își concentrează atenția pe Netflix: ce vei putea asculta pe canalul de streaming audio

0 2

După ce a făcut același lucru și pentru Disney, Spotify a anunțat că va crea hub-uri speciale, destinate conținutului Netflix. Utilizatorii vor putea asculta melodii din coloane sonore, dar și podcast-uri tematice.

De câte ori n-ai căutat pe YouTube anumite melodii pe care le-ai auzit în filmele și serialele preferate, difuzate de Netflix? În mod sigur, de prea multe ori. Iar dacă în anumite cazuri le-ai găsit cu ușurință, fiind vorba despre artiști cunoscuți, au existat, cu siguranță, și situații în care ți-a luat minute bune sau chiar ore până să găsești acea melodie care ți-a plăcut.

De acum va fi mult mai ușor să găsești ceea ce cauți: Spotify a anunțat că va strânge laolaltă tot ce ține de conținutul audio asociat cu producțiile Netflix.

Utilizatorii vor putea asculta muzica din producțiile Netflix direct pe Spotify

Noul hub, creat special pentru Netflix, va conține liste cu melodii care pot fi auzite în seriale ca: „La Casa de Papel”, „Narcos: Mexico”, „Outer Banks”, „Squid Game”, „tick, tick… Boom”, „Cowboy Bebop” sau în western-ul „The Harder They Fall”. Lista va fi, cu siguranță, îmbunătățită, pe viitor, playlist-ul „La Casa de Papel”, spre exemplu, fiind modificat constant.

Mai mult, utilizatorii vor avea ocazia să asculte podcast-uri ca „Okay, Listen Now”, „Netflix Is A Daily Joke”, „10/10 Would Recommend” sau „The Crown: The Official Podcast”.

Se poate…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica