SpaceX are un preț pentru internetul prin sateliții Starlink: cât va costa un abonament?

0 2

SpaceX extinde testul beta al serviciului său de internet prin sateliții Starlink, conform unor emailuri trimise persoanelor care și-au exprimat interesul de a se abona la serviciu.

Testul numit “Better Than Nothing Beta”, anunță un preț pentru serviciile inițiale Starlink. Și nu este deloc ieftin.

“După cum puteți vedea din titlu, încercăm să vă reducem așteptările inițiale. Vă puteți aștepta să vedeți că viteza datelor variază de la 50 Mb/s la 150 Mb/s și o latență de la 20 ms la 40 ms în următoarele câteva luni, pe măsură ce îmbunătățim sistemul Starlink. De asemenea, vor exista perioade scurte, complet fără conectivitate”.
Starlink

Cât costă serviciile de internet de la SpaceX?

Emailurile, trimise unui număr nespecificat de utilizatori, marchează lansarea testului beta public al SpaceX pentru serviciul de internet emergent.

În ultimele câteva luni, SpaceX a efectuat un test beta limitat la angajați – despre care compania a spus că a arătat rezultate puternice atât în ​​latență, cât și în viteza de descărcare, măsuri cheie pentru un furnizor de servicii de internet.

Cei care au primit emailurile ar fi completat un formular de pe site-ul Starlink, prin care se cereau informațiile de contact și locația potențialilor abonați. Compania lui Elon Musk a postat acest formular în iunie și, mai puțin de două luni mai târziu, SpaceX a spus că “aproape 700.000 de persoane” din Statele Unite…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica