Soluții pentru școala de la distanță: cum se face educația pentru probele practice

0 3

Pentru studenții care studiază medicina, a face lucrări de laborator ca parte a cursurilor lor este un mod vital de a învăța abilități de cercetare și de a înțelege mai bine conceptele din prelegeri.

Acest lucru prezintă o provocare pentru școlile care funcționează de la distanță în timpul pandemiei coronavirusului. Așa că unii profesori de biologie trimit acasă, prin poștă, studenților creiere, globi oculari și chiar porci întregi, astfel încât aceștia să le poată diseca acasă.

La Colegiul Lafayette, studenții la neuroștiințe înscriși la un curs de fiziologie au primit recent pachete prin poștă care conțineau creiere de oaie conservate, care sunt de obicei alese de școli datorită asemănării lor cu creierul uman. Apoi, neurologul și psihologul Luis Schettino și-a îndrumat studenții într-un apel video în timp ce disecau creierul.

„Ca să fiu sincer, nu există niciun substitut pentru ca studenții să fie cu toții în laborator, unde putem comunica direct și pot fi sigur că le arăt personal locația structurilor creierului, decât prin intermediul unui apel video”, a spus Schettino pentru Futurism. „Ceea ce vreau să spun este că aceasta este, desigur, a doua cea mai bună soluție, în contextul actual”, a completat el.

Schettino a subliniat că departamentul de neuroștiințe depune eforturi mari pentru a se asigura că elevii își pot face treaba în siguranță. De exemplu, nimic din pachet nu este toxic…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica