Solutii pentru a imbunatati infrastructura IT din spitale

0 5

Cu toate ca spitalele si retelele medicale fac demersuri pentru a actualiza sistemele IT si infrastructura acestora, exista insa segmente trecute cu vederea care, dezvoltate prin investitii, pot aduce beneficii importante. Americanii de la Vertiv identifica solutii pentru a imbunatati infrastructura IT din unitatile sanitare.

“In general, spitalele se descurca destul de bine atunci cand vine vorba de actualizarea sistemelor IT si a infrastructurii ce permite utilizarea dosarelor medicale electronice si, in mod traditional, au acordat o foarte mare importanta surselor de alimentare neintreruptibile (UPS), astfel incat sistemele critice sa poata fi mentinute in functiune in orice conditii” a spus Angie McMillin, vice president of business initiatives in cadrul Vertiv. “Cu toate acestea, vedem in mod constant lacune in anumite segmente ce pot crea probleme serioase, nu doar pentru spitale, ci si pentru pacienti.”

Imagistica, tehnologiile folosite de asistentii medicali si contabilitatea sunt domeniile cel mai des trecute cu vederea:

Imagistica: explorarile imagistice au fost imbunatatite semnificativ odata cu progrese tehnologice precum rezolutia 4K, ce ofera detalii extrem de precise si elocvente. Insa aceste imbunatatiri presupun si un transfer de date mare si o latenta suficient de redusa. Anumite componente clasice din infrastructura IT, precum comutatoarele KVM care furnizeaza acces rapid la un numar mare de fisiere si servere din diferite locatii, nu sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica