Soluția Orange care poate face mai mult pentru agricultură decât statul

0 4

Orange a anunțat Flexible Engine, un serviciu de public cloud prin care clienții pot optimiza, transforma și dezvolta rapid aplicații de business.

Aceasta este, de fapt, o platformă de public cloud care oferă servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu / infrastructure as a service). Clienții plătesc doar pentru resursele folosite, iar costurile sunt complet predictibile. Această platformă alocă automat resurse de stocare și procesare atunci când este nevoie și se adaptează imediat complexității aplicațiilor de business.

Platforma software sub care operează Flexible Engine este open source, iar clienții pot solicita și dezvolta împreună cu Orange propriile servicii.

Serviciul folosește algoritmi predefiniţi de învățare automată (machine learning) care ajută la identificarea unor patternuri în setul de date analizat.

Aceștia permit folosirea unor seturi mari de date și crearea de analize predictive, pentru mai multe tipuri de industrii. Astfel, se scurtează timpul de  livrare a predicțiilor.

Ce poate face Flexible Engine

„Vorbim de multă vreme despre transformarea digitală, iar astăzi putem spune că ne aflăm într-o a doua fază a acestei transformări, una în care datele au devenit într-adevar esențiale. Flexible Engine permite gestionarea acestor date și generarea de predicții printr-un serviciu ce ajută companiile să își dezvolte afacerea în timp ce își optimizează resursele”, a declarat Florin Popa,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica