Soluția de la Google prin care te ține aproape de artă și pe perioada carantinei

0 0

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile de călătorie ale multor persoane. Dar Google vine cu aplicația prin care vrea să nu simți distanța față de lucrările artistice la care aveai acces doar dacă puteai să călătorești.

Suntem în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile din România au instituit o formă de carantină la nivel național. Practic, nimeni nu se mai poate deplasa în altă parte decât la serviciu, magazin sau farmacie. Măsurile intră în vigoare pe 25 martie.

Dincolo de ce se întâmplă în România, însă, această criză a dat peste cap și planurile de călătorie. Sunt locuri pe care, probabil, voiai să le vizitezi în următoarea perioadă, dar nu prea o să ai cum. Google vine cu o soluție, însă, dedicată în special iubitorilor de artă.

E vorba de o aplicație care se numește Google Arts & Culture și care te ajută să nu te ții departe de artă în această perioadă.

Aplicația Google care te ține aproape de artă pe perioada carantinei

Aplicația Google Arts & Culture e disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android. Are, între altele, funcționalități care permit utilizatorului să descopere și să exploreze operele de artă în moduri diferite. Iată cum poate fi folosită şi ce poţi să „vizitezi” cu ajutorul aplicaţiei.

Pe partea de realitate augmentată ai câteva funcții cheie:

Art Projector – Cum ar arăta casa ta cu opere de artă celebre pe pereți? De exemplu, „Starry Night”…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica