Snapchat Spotlight, încă o clonă de TikTok, pentru că asta lipsea în 2020

0 2

Nu ai mai auzit de mult timp ceva despre Snapchat, dar rețeaua socială speră să redevină relevantă prin dezvoltarea unei clone de TikTok, intitulată Spotlight.

În speranța că va atrage mai mulți creatori de conținut în curtea sa, Snapchat a decis să intre în cursa pentru următorul TikTok. După ce Instagram și-a încercat norocul prin intermediul Reels (Compilații video), a venit rândul celor de la Snapchat să facă la fel. Se pare că 2020 a fost un an foarte bun pentru clonarea funcționalității celor mai populare rețele sociale.

Milioane de dolari vor fi achitați celor care creează conținut de foarte bună calitate pentru noul Spotlight, funcția din Snapchat construită în jurul clipurilor scurte. Deși zvonurile legate de oprirea accesului la TikTok în SUA s-au mai liniștit în ultimele luni, foarte mulți creatori de conținut caută alternative pentru aplicația de origine chineză.

Pentru a motiva realiza de conținut video bun, în format scurt, cei de la Snapchat au anunțat că se angajează să achite un milion de dolari pe zi, până la finele anului, celor care postează cele mai populare clipuri.

Ca referință, nu este prima oară când clipurile video vor juca un rol important în Snapchat, dar, de acum înainte, vor fi mult mai ușor de găsit în aplicația de mobil a rețelei sociale, prin Spotlight. Față de TikTok sau Instagram Reels, mecanismul de interacționare cu clipurile va fi destul de similar.

În mod previzibil,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica