Smartphone-ul revelație în 2021: filmezi la o calitate uimitoare și îl încarci în doar 35 minute [P]

0 0

Lansările de smartphone-uri au început să fie mai dese ca lansările de filme, iar asta fiindcă producătorii internaționali vor să atragă cât mai mult din piață, cu modele pentru orice buzunar și orice preferințe.

Cum alegi atunci un telefon care să îți fie cu adevărat util? E simplu! Pornești de la tine și de la ceea ce ai nevoie zilnic! Iar, dacă nevoia ta de a surprinde conținut video de calitate este depășită doar de teama de a rămâne fără baterie, am găsit telefonul perfect pentru tine! OPPO Reno5 5G, cu funcții video avansate și tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, care permite telefonului să se încarce de la 0 la 100% în doar 35 minute!

În plus, telefonul se lansează, în premieră pe plan local, prin intermediul stories-urilor.

Astfel, astăzi, un maraton de stories va putea fi urmărit pe contul de Instagram @oppomobilero, iar toate aceste stories fac parte dintr-un clip video experiment, care va fi prezentat oficial la ora 17:00.    

Clipul experiment a fost filmat integral cu smartphone-urile OPPO Reno5 5G și reprezintă o incursiune în lumea unor tineri artisti, care încearcă să își spună povestea zi de zi prin intermediul rețelelor de socializare și care au fost intervievați de cunoscutul actor Mihai Bendeac.

Clipul experiment a fost filmat direct în formatul stories-urilor din social media de către o echipă de producție coordonată de tânărul regizor Matei Mocanu, care s-a lăsat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica