Și-a riscat viața cu un nou mijloc de transport electric: cum e să ai un elicopter în ghiozdan

0 2

Un pilot și-a riscat viața cu un nou mijloc de transport electric. Compania australiană care a produs elicopterul cu rucsac, a publicat mai multe videoclipuri despre primul zbor de test al noului dispozitiv.

CopterPack, spre deosebire de alte jetpack-uri alimentate cu gaz, utilizează o baterie pentru a propulsa rotoarele duale ale dispozitivului. Pilotul a decolat dintr-o poziție staționară, iar după un zbor lin de aproximativ un minut, aterizarea a fost una ușoară. În clipul de 69 de secunde, pilotul decolează pe malul mării dintr-o poziție staționară în picioare, similară cu o dronă controlată de la distanță.

După ce a câștigat o altitudine de aproximativ 15 metri, pilotul planează și alunecă prin aer timp de aproximativ 40 de secunde înainte de a face o aterizare lină în picioare.

„La începutul anului trecut am venit cu ideea de a construi un elicopter de rucsac și de a experimenta un tip de zbor foarte unic. Avionul se află în prezent în primele etape de încercare și necesită mai multă dezvoltare. Următorul pas pentru CopterPack este dezvoltarea și testarea unei versiuni a aeronavei care are redundanță mecanică și electronică”, a declarat pentru DailyMail.com inventatorul CopterPack.

Caracteristicile noului mijloc de transport electric

Matt, producătorul CopterPack a afirmat că ”există o manetă de accelerație pentru mâna dreaptă și un joystick cu trei axe pentru stânga. Nava se mișcă în direcția în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica