Show-ul care îți arată misterele pentru care nici știința n-are răspunsuri definitive

0 1

Anul acesta a venit pe History cu un show nou. E denumit „Inexplicabil”, e prezentat de William Shatner – căpitanul Kirk din „Star Trek” – și aduce în atenția publicului acele mistere pentru care știința nu are un răspuns definitiv. Cu ocazia asta am vorbit cu Shatner despre știință, omenire și ce facem de-aici înainte.

Din 7 ianuarie, „Inexplicabil” caută explicații pentru fenomenele bizare. În fiecare marți, de la ora 21, poți descoperi încă un moment din lumea mare care îți dă un pic mai mult de gândit. Pe parcursul celor nouă episoade, William Shatner explorează cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii. Scopul? Să rezolve câte un fenomen straniu sau câte o enigmă care a ridicat numeroase întrebări rămase fără răspuns de-a lungul timpului.

„Trebuie să înțelegem că știința poate și greși. Trebuie să ținem cont de asta – că n-are răspunsuri definitive – și să înțelegem că lucrurile, în timp, se schimbă. De exemplu, în Europa anilor 1400 oamenii credeau că Pământul e plat și credeau că Soarele se învârte în jurul Pământului. De atunci și până acum lucrurile s-au mai schimbat”, declară Shatner pentru PLAYTECH.

„Știința se schimbă pe măsură ce tehnologia devine mai bună. Și pe măsură ce devine mai bună, găsind răspunsuri, încă sunt o mulțime de lucruri interesante pentru care nu avem explicații. Astfel, «Inexplicabil» e despre fenomene care se…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica