Shazam face istorie cu 50 de miliarde de melodii recunoscute: alte cifre care îți ridică părul pe mână

0 1

Nu este de mirare că Apple extinde Shazam într-o platformă utilitară completă. Toate astea pentru că Shazam face istorie cu miliarde de melodii dar și cifre pe măsură.

Apple a dezvăluit că serviciul de descoperire a muzicii, a depășit un miliard de astfel de căutări lunar. Totodată, de la înființarea sa, au fost înregistrate peste 50 de miliarde de etichete. Cifrele uimitoare reflectă succesul durabil al aplicației. Shazam are 200 de milioane de utilizatori lunari și este, fără îndoială, cel mai important moment când oamenii vor să identifice o melodie sau o piesă muzicală.

Fondat în 2002 ca un serviciu bazat pe SMS, Shazam a debutat pe iPhone în 2008 și a ajuns pe Android la scurt timp. Până în 2017, omniprezența sa a contribuit la transformarea în baza unui spectacol de jocuri Fox, Beat Shazam, găzduit de Jamie Foxx. Apple și-a încheiat acordul pentru achiziționarea serviciului în septembrie 2018, pentru 400 de milioane de dolari, în urma unei investigații aprofundate antitrust efectuate de autoritățile de reglementare europene.

O reproiectare a aplicației a ajuns la sfârșitul anului 2020, împreună cu capacitatea de a identifica muzică de pe web. Apple a continuat, de asemenea, să facă apel la utilizatorii Android, oferindu-le posibilitatea de a detecta sunetul redat prin căști.

Cea mai căutată piesă cu ajutorul aplicației Shazam

În noiembrie anul trecut, Shazam a spus că cea mai căutată piesă a sa din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica