Sezonul 2 din The Mandalorian primește un nou trailer: când se lansează pe Disney+

0 4

Spre fericirea fanilor, sezonul doi din The Mandalorian nu a avut de suferit din cauza pandemiei, filmările fiind încheiate înainte de introducerea interdicțiilor.

Sezonul doi din The Mandalorian se pregătește de lansare prin intermediul Disney+. Din păcate, din nou, va depăși numeroase recorduri de piraterie din cauza lipsei de disponibilitate a platformei de streaming la nivel global, situație care nu se va remedia în curând. Ca referință, momentan îl poți accesa în SUA, Canada, Olanda, Austria, Germania, Italia, Spania, Elveția, Franța, India, Belgia, Danemarca, Islanda, Finlanda, Norvegia, Portugalia, Suedia, Marea Britanie, Irlanda, Isle of Man, Monaco, Wallis și Futuna, French West Indies, Guiana Franceză, Noua Caledonie, Japonia și Indonezia. În același timp, Netflix și Apple TV+ sunt disponibile în aproximativ 120 de țări de pe întregul mapamond.

Revenind însă la sezonul al doilea din Mandalorian, acesta va avea premiera pe 30 octombrie 2020, în mai puțin de două săptămâni. Cel mai nou clip de prezentare a fost difuzat la TV, în timpul unui meci de fotbal american – Monday Night Footbal.

În continuare, povestea din The Mandalorian se pare că va gravita în jurul îndrăgitului Baby Yoda. În mod surprinzător însă, cel puțin în personaj care ai fi crezut că și-a pierdut viața în ultimul episod al sezonului trecut va reveni.

Distribuția va fi condusă de Pedro Pascal în rolul principal.  Lui se vor alătura Gina…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica