Serialul Netflix care a doborât un record: care-i cea mai urmărită miniserie de pe platformă

0 6

Netflix a reușit să dea lovitura în plină pandemie. A adunat și mai mulți abonați și a reușit să doboare un nou record cu una dintre producțiile proprii.

Pandemia a fost binevenită pentru platformele de streaming, care au capitalizat puternic de pe urma celor care și-au petrecut mare parte din timp acasă. Netflix a reușit, astfel, să doboare un nou record cu una dintre producțiile sale în ultima lună.

Gambitul Damei/ The Queen’s Gambit” este cea mai urmărită miniserie Netflix până în prezent, fiind vizionată în primele 28 de zile de la lansare de peste 62 de milioane de conturi, spun cei de la Netflix. Sistemul în baza căruia se fac aceste calcule e simplu: raportările iau în calcul drept vizionare dacă de pe un cont au fost urmărite cel puţin două minute dintr-un film sau serial.

„The Queen’s Gambit” a doborât un record pe Netflix

Potrivit Netflix, miniseria „The Queen’s Gambit” că se află în Top 10 în 92 de ţări şi pe primul loc în 63 de ţări, inclusiv Marea Britanie, Argentina, Israel şi Africa de Sud. Producția a fost lansată pe 23 octombrie, la nivel global. Din distribuţia celor şapte episoade fac parte Anya Taylor-Joy, Marielle Heller, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Harry Melling şi Bill Camp.

Miniseria spune povestea lui Beth, o fată în vârstă de 9 ani, trimisă la orfelinat după ce mama ei a murit. Aici, ea descoperă şahul şi că are un talent extraordinar, dar devine şi…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica