Seria Matrix ar putea continua cu un nou film, iar premisa este interesantă

0 7

Se vehiculează de mulți ani continuarea celei mai îndrăgite francize SF din toate timpurile, dar abia acum au apărut mai multe detalii despre viitorul Matrix.

Sunt mari șanse să fi dezvoltat o fascinație pentru Matrix din copilărie. Dacă ești un fan al genului SF, probabilitatea să nu-ți plăcut măcar primul film din serie este infimă. Creația fraților Wachowski a făcut valuri la nivel global și continuă să fie de referință într-o industrie care nu mai produce prea mult conținut original. Review-urile referitoare la Matrix Reloaded și Revolutions sunt mixte, dar a existat ceva bun acolo.

Un nou raport al celor de la GeeksWorldWide confirmă faptul că un nou proiect Matrix este destul de aproape de a fi materializat. Nu este încă foarte clar dacă va continua povestea originală sau vorbim de o peliculă a cărei acțiune se petrece în același univers fantastic. În orice caz, se pare că numele lui Michael B. Jordan este asociat proiectului, actorul de culoare cunoscut pentru rolurile sale recente din Creed și Black Panther.

Din păcate, publicația menționată mai sus atrage atenția asupra faptului că, momentan, întregul set de circumstanțe este la nivel de zvon. Cu toate acestea, nu este nici pe departe prima oară când auzim că se lucrează la un nou Matrix.

În 2017, cei de la The Hollywood Report au aruncat în eter o premisă similară, citând surse din interiorul Warner Bros. La momentul respectiv, se părea că deținătorii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica