SEO: care sunt avantajele unei strategii bune?

0 0

SEO este unul dintre pilonii generării de trafic de calitate pe un site. Folosirea corectă a acestei pârghii de audiență îi poate crește foarte mult vizibilitatea pe motoarele de căutare și de aceea, mulți deținători de site-uri aleg să urmeze cursuri de SEO.

Beneficiile referințelor naturale sau SEO

Denumită și „SEO”, referință naturală reunește un set de tehnici care vizează optimizarea poziției paginilor unui site web în rezultatele motoarelor de căutare, pentru a genera trafic și a încuraja vizitatorii să folosească produsele și serviciile companiei. Prin urmare, munca unei agenții SEO constă în implementarea de acțiuni pentru a lucra la poziționare, a crește vizibilitatea site-ului și a genera mai multe converșîi.

SEO, un cerc virtuous

Majoritatea consumatorilor își fac cercetările înainte de a face o achiziție. Așadar, cu ajutorul unor cunoștințe SEO, o companie poate intra în cercul virtuos al referințelor naturale, pentru a-și crește cifra de afaceri:

Poziționarea crește traficul

Doar 0,78% dintre utilizatorii Google dau click pe rezultatele celei de-a doua pagini: obiectivul este deci să apară în partea de sus a primei pagini, pentru a spera să aibă ceva vizibilitate. În afară de un sector de nișă, este puțin probabil că acest rezultat să poată fi obținut fără un minim de tehnici SEO: cu acestea, site-ul este pus în valoare pe motorul de căutare și numărul vizitatorilor acestuia crește…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica