Selly nu mai e „rege” pe YouTube: topul celor mai vizionate conturi din România

0 3


Cei de la SocialBlade au venit cu topul anual al conturilor de YouTube din România. Un top care oferă surprize, iar Selly e una dintre ele.

YouTube a devenit raiul influencerilor la nivel mondial, cam cum e și Instagram. Și e valabil și-n România, unde cele mai urmărite conturi sunt cele ale muzicienilor, vloggerilor și gamerilor. Sunt trei categorii, cele mai urmărite din România în funcție de numărul de abonați.

Recordul de abonați e la un canal românesc, dar care nu este în limba română, potrivit SocialBlade.com. O altă surpriză ar fi că Selly nu mai conduce topul în categoria celor mai urmărite canale în domeniul vloggerilor.

Selly, detronat pe YouTube. Cine conduce topul

Cel mai urmărit canal românesc e „Be Inspired”, dar videourile sunt în limba engleză. E vorba de un cont motivațional cu 6,3 milioane de abonați, fondat în 2015.

La categoria muzică, Inna are cei mai mulți abonați: aproximativ 5,7 milioane de abonați. În top 10 se mai regăsesc și marile case de discuri – Cat Music, Roton și MediaPro. În topul primelor 10 canale de YouTube din România se află, pe lângă casele mari de discuri, și cântecele și desenele animate, dar și manelele.

NEK Music TV, unde se încarcă melodiile celor mai cunoscuți maneliști, e pe locul 8, cu trei milioane de abonați și peste 1.000 de videoclipuri încărcate.

Sursă foto: paginademedia.ro:

Supriza vine, însă, atunci când vine vorba de topul vloggerilor. Selly nu mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica