Sekiro: Shadows die Twice – jocul pe care să-l dăruiești dușmanilor

0 10

Sekiro: Shadows Die Twice o să-i distrugă mental și fizic, apoi o să-i recompenseze, ca să-i distrugă din nou.

Am intrat în joc știind la ce să mă aștept. Am jucat Dark Souls III și Bloodbourne și am simțit pe pielea mea ce poate face studioul FromSoftware. Chiar și așa, am pornit Sekiro: Shaows Die Twice cu naivitatea unui copil de cinci ani și am ținut să contrazic jocul care susținea că „Your death won’t come easily”.

Sekiro: Shadows Die Twice este un joc de tip action/adventure third person ce are și câteva elemente de RPG. Intri în pielea unui Shinobi, războinic din Japonia medievală ce jură să-și protejeze maestrul cu orice preț. Nu trece mult timp până când acest războinic, cunoscut sub numele de Lupul, eșuează în a-și apăra maestrul și-și pierde brațul în schimb.

Apoi urmează o întreagă aventură de a încerca să-l recupereze pe tânărul nobil al cărui sânge avea puterea să ofere imortalitate. De aici reiese și faptul că jucătorul nu poate muri și renaște de fiecare dată, prins într-un fel de iad.

Totuși, faptul că și-a pierdut brațul nu devine un impediment în aventura războinicului deoarece acesta este înlocuit cu o proteză ce se transformă în unelte vitale precum un topor, shuriken, scut și așa mai departe.

Ai zece astfel de unelte ce pot fi atașate brațului pe care le deblochezi de-a lungul jocului. Fiecare unealtă este utilă și unele sunt fix de ceea ce ai nevoie împotriva unui inamic…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica