Secretul eficienței și performanței pornește de la unealta folosită. Iată câteva idei despre cele mai bune echipamente

0 2


Dacă te-ai uita cu atenție la 2020 poți zice că e o revenire la tehnologie despre care ai fi crezut, eventual la final de 2019, că intră deja la categoria vintage. Acum e însă necesară, eficientă și căutată. Era PC plus a mai căpătat o nuanță: era PC plus orice altceva te face mai eficient.

Dacă m-ai fi întrebat în urmă cu un an care sunt dispozitivele necesare pentru muncă și entertainment, zi de zi, aș fi spus un telefon, o tabletă și un laptop cu sau fără cameră web – fix în această ordine. Laptopul e crucial pentru mine datorită tastaturii lui. L-aș putea înlocui cu o tabletă cu tastatură? Posibil ca în urmă cu un an să fie spus da. Acum am reevaluat un pic lucrurile.

2020 ne-a arătat că nu există, definitiv, era “postPC”.

Tocmai PC-ul ne ajută să fim productivi și chiar să avem această derulare digitală a diverselor procese din viața noastră. De la muncă și plata facturilor și-a taxelor până la ținut legătura cu oamenii. Într-o frază poate un pic prea patetică putem spune că e revenirea la modă veche.

În 2020 eu m-am găsit, în repetate rânduri, într-o situație care nu e străină și altora: am căutat o tastatură mai bună, un mouse mai bun, chiar și o cameră web, un microfon și, în special, un laptop sau chiar un PC mult mai performante decât ce-am folosit. Din nou și din nou am ajuns la o concluzie mai veche: poți să excelezi în ceva și să te descurci în orice situație, dar îți…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica