„Secretele” Yango, Uberul rusesc: cine sunt partenerii și cât control au rușii

0 28


Yango, seriviciul de transport în regim ride sharing sau e-hailing al Yandex, a debutat în România. Dacă ai început să-l folosești, iată câteva trucuri să afli mai multe despre acesta.

Pe scurt, Yango e o aplicație de e-hailing care operează în prezent în 16 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Din 27 iunie e și în România, în București. Compania susține că folosește parteneri cu mașini, pe care au licență de transport, ca să ofere serviciul în Capitală. Prețul pentru început e de cinci lei, cel puțin, și sigur va crește în timp. Oficialii companiei nu au spus dacă acestea prețuri vor rămâne pe parcursul anului sau se vor schimba.

Plata se face, deocamdată, doar cu cardul. Nu există în plan, la acest moment, implementarea unei funcții de surge (creștere a prețului în funcție de cerere), cum au alte companii precum Uber sau Bolt. Ca similarități, la fel ca la Uber sau alte servicii, și aici poți nota experiența de călătorie. Șoferii cu cele mai bune evaluări primesc mai multe comenzi. Șoferii care primesc rating-uri scăzute vor primi mai puține curse sau, în cel mai rău caz, le poate fi refuzat accesul la serviciu (temporar sau permanent).

Ce nu știai despre Yango și cum afli singur mai multe

Detalii pe care le poți afla din aplicația Yango (click ca să mărești poza)

Spre deosebire de concurenți, cel puțin la început, Yandex e mai transparentă cu informațiile. Astfel, în aplicație, la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica