Schimbări majore în Windows 10: funcțiile noi din versiunea viitoare

0 2

Microsoft lucrează intens la următoarea versiune de Windows 10 și o parte dintre funcțiile noi care vor fi incluse a devenit publică. Acestea sunt deja disponibile utilizatorilor de beta.

Compania fondată de Bill Gates se pare că se ține de cuvânt, iar Windows 10 va fi ultima versiune majoră a sistemului de operare ieșit din Redmond. Din acest motiv, schimbările ulterioare mai mici sau mai mari aduse platformei vor fi disponibile prin actualizări lansate, în medie, de două ori pe an.

Într-o postare pe blogul oficial al companiei, Bandon LeBlanc – Microsoft Senior Program Manager a detaliat o mare parte dintre schimbările ce urmează să fie disponibile la scară largă în Windows 10, peste câteva luni. Vei putea să cauți GIF-uri oriunde în Windows pentru a le trimite prietenilor sau pentru a le folosi în comentarii oriunde pe internet, în email-uri și nu numai.

Dacă vrei să apelezi rapid un GIF, va fi suficient să apeși simultan pe ”Windows + .” sau ”Windows + ;” fără ghilimele. Ca referință animațiile vor fi desprinse din baza de date Tenor, iar lista va fi actualizată constant, în funcție de trendurile din online și hashtag-urile populare.

Dacă te încântă ideea să dictezi texte în aplicațiile pe care le folosești pe PC, acea funcție va deveni semnificativ mai performantă decât în prezent. Noua iterație a dictării este optimizată pentru tastaturile sensibile la atingere, include punctuație automată și, pur…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica