Schimbarea făcută de Huawei în România după problemele cu Google

0 3


Huawei e unul dintre jucătorii mari din România. Ca să se asigure că nu-ți pierzi încrederea în telefoanele sale, a făcut o schimbare care ar putea avea un impact mare.

În urmă cu o lună, la presiunea autorităților americane, Google a anunțat că taie suportul pentru Android pe telefoanele Huawei. La o zi distanță s-a schimbat ceva și termenul a fost prelungit cu 90 de zile. Între timp, am aflat mai multe lucruri despre sistemul de operare pregătit de Huawei să înlocuiască Android.

Chiar și așa, încă sunt la vânzare telefoane cu Android. Astfel, în România, producătorul a venit cu o idee: a schimbat pozele prin care sunt promovate aceste modele. Schimbarea e valabilă la Orange, Digi, Telekom, dar și eMAG. Deocamdată, Vodafone nu a schimbat.

Ce schimbare a făcut Huawei ca să-ți transmită că e totul bine

Pe ecranul telefonului, după cum vezi mai sus, apar pictogramele aplicațiilor Google. Și nu orice pictograme, ci cele ale celor mai importante servicii ale companiei americane. Astfel, regăsești acolo Play Store, Gmail, YouTube și Maps. Dacă pentru Gmail și Maps mai ai înlocuitor, pentru Play Store și YouTube nu prea.

Ca alternativă la Play Store, Huawei a dezvoltat AppGallery, magazin cu aplicații care cu siguranță va fi în viitorul său sistem de operare.

Ce încearcă Huawei acum să facă e să transmită mesajul că telefoanele sunt în regulă, aplicațiile încă funcționează. Realitatea e că nimic nu este…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica