Schimbarea excepțională pentru avioane care te poate proteja de ceilalți pasageri

0 3


Pe viitor, din cauza pandemiei actuale, lucrurile se vor schimba și în cazul călătoriilor aeriene, iar acest tip de avion este exemplul perfect.

Virusul continuă să fie o amenințare pentru oameni, așa că sunt necesare anumite măsuri prin care să ne protejăm mai bine. Totuși, acest lucru este ceva ma dificl în spațiile închise și, în special, în cazul mijloacelor de transport public. Este și cazul călătoriei cu avionul, unde călătorii sunt destul de înghesuiți în aeronave. Astfel, s-au găsit câteva soluții în acest sens care te-ar proteja ceva mai bine în avion.

Delta și American, cam cele mai mari companii aeriene din Statele Unite n-au mai vândut bilete pentru scaunele din mijloc pentru a respecta regulile de distanțare socială. Astfel, pe parcursul călătoriei, acestea rămân goale.

Firma de design Factory Design are o idee mai bună în acest sens. Proiectul Isolate presupune instalarea unor paravane pe locul din mijloc de pe rândul de scaune. Vorbim despre un panou transparent montat pe scaunul din mijloc pentru ca pasagerii să nu fie afectați de particulele care provin de la ceilalți pasageri, fie din vorbire, fie din strănut sau tuse. Vestea și mai bună e că acest separator vine și cu o mini-măsuță pentru fiecare dintre cei doi pasageri de pe rând, pentru a beneficia de puțin mai mult spațiu în avionul îngrămădit.

Factory Design

Factory Design spune că ar avea nevoie de vreo trei-patru luni și de partenerii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica