Schimbarea de la Instagram care chiar ți-ar fi utilă: ce se întâmplă cu comentariile

0 0

Instagram a anunțat că va ascunde automat comentariile negative apărute la postări, măsură integrată într-o serie de actualizări pe care Facebook le are în plan pentru reducerea agresiunii și hărțuirii online.

Instagram a testat funcția în ultimele zile și a spus că va viza comentariile pe care utilizatorii le-au raportat ca fiind inadecvate în trecut.

Utilizatorii pot vedea comentariile ascunse dacă apasă pe butonul “Vizualizați comentariile ascunse”.

De asemenea, Instagram și-a modificat și funcția de postare comentarii, așa că la detectarea unui mesaj cu potențial jignitor, înainte ca acesta să fie postat, Instagram va afișa un mesaj de avertizare.

Mesajul pop-up anunță utilizatorii că, dacă postează un comentariu negativ, acesta va fi probabil ascuns și că Instagram poate lua decizia de a șterge contul utilizatorului, în urma unor investigații ulterioare.

“Consecințe potențiale jignitoare”

“Aceste noi avertismente permit oamenilor să-și ia un moment pentru a reflecta asupra cuvintelor lor, după ce sunt expuse consecințele potențiale ale postării comentariului lor”, a spus Instagram în anunțul său.

“De la lansarea avertismentului pentru comentarii, am observat că dacă le amintești oamenilor de consecințele agresiunii pe Instagram și dacă furnizezi feedback în timp real pe măsură ce scriu comentariul, poți schimba comportamentul online”.

Instagram nu a oferit informații despre ce fel de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica