Schimbare WhatsApp care va lega aplicația de Instagram și Messenger

0 6

WhatsApp, Instangram și Messenger sunt aplicații deținute de Facebook. Numai că interacțiunea dintre ele nu prea există pe multe paliere.

Dacă cineva ți-a trimis un link în WhatsApp și tu vrei să-l distribui imediat către un prieten în Messenger o să-ți dai seama că nu poți face acest lucru. La fel se întâmplă și dacă vrei să distribui pe Instagram.

Singura metodă e să deschizi link-ul respectiv, să copiezi URL-ul sau să apeși butonul de share din respectivul site, dacă acesta îți permite. E o problemă de care se plâng mulți utilizatori, iar Mark Zuckerberg pare decis să o rezolve. Nu e pentru prima dată când vorbește de integrarea tuturor platformelor deținute de Facebook.

Doar că, de această dată, nu mai e vorba de chestiuni de ordin juridic.

Instagram și WhatsApp, interacțiune mai mare

Mark Zuckerberg susține că o mai mare interacțiune între platformele pe care le deține reprezintă un proiect pe termen lung. Numai că distribuirea rapidă a conținutului între acestea nu va dura chiar atât de mult. Sunt mari șanse să se întâmple chiar în acest an.

În cazul WhatsApp și doar pentru utilizatorii cu Android, s-au făcut pași încă din luna septembrie. Atunci, a fost introdusă o funcție care le permite utilizatorilor să-și distribuie story-urile de la status direct pe Facebook. Dar spre Instagram nu se putea.

De asemenea, Portal – funcția de apeluri video de la Facebook – e disponibilă și pentru…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica