Schimbare majoră la Orange: ce se întâmplă cu facturile trimise către clienți

0 0

Orange anunță o schimbare majoră pentru milioane de clienți din România. Decizia se referă la facturile trimise acestora.

Orange anunță că nu va mai trimite facturi în format fizic către clienți. Cel mai mare operator de pe piața telefoniei mobile susține că a transmis notificări clienților și i-a anunțat că, începând cu această lună, vor primi factura exclusiv în format electronic, prin e-mail.

Mesajul Orange este unul simplu:

„Salut! Te anunțăm că, începând cu luna aceasta, factura ta Orange va fi disponibilă exclusiv în format electronic și o vei primi lunar pe e-mail. O poți accesa oricând și pe calculator, în My Orange https://oran.ge/facturi sau din SMS-ul prin care te-am înștiințat de emiterea facturii.”
Orange România

Orange, schimbare majoră pentru milioane de clienți din România

Reprezentanții Orange România au declarat că notificarea a fost transmisă către câteva mii de clienți și că operațiunea urmărește reducerea consumului de hârtie și sprijinirea clienților în adoptarea metodelor digitale de primire și de plată a facturii, scrie profit.ro.

„SMS-ul a fost transmis către câteva mii de clienți care primesc deja factura Orange și prin intermediul e-mail-ului. Pentru a le fi mai ușor să intre în posesia facturii în format digital, clienții o pot descărca direct din SMS sau o pot accesa din aplicația My Orange. Ne dorim să sprijinim clienții în adoptarea metodelor digitale de primire…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica