Scara care duce spre cer există și are o poveste fascinantă în spate

0 1

În cazul în care ești pasionat de drumeții prin pădure, una dintre cele mai fascinante experiențe pe care o poți trăi constă în parcurgerea ”scării spre cer”.

Deși nu trebuie să ajungi până în Statele Unite ale Americii pentru a face o drumeție pe care nu o vei uita niciodată, Manitou Incline din Colorado oferă o ceva unic în lume. Această scară ce pare să se încheie la linia orizontului a devenit legală pentru a fi parcursă de publicul larg în 2013 și arată spectaculos.

Incredibil de dificil de parcurs, Manitou Incline constă în 2744 de trepte dispuse pe parcursul unei singure mile, 1,6 kilometri. Gradul de dificultate este rezultatul unei înclinații deosebite. Cu alte cuvinte, ca să ajungi ”în cer”, pante este foarte abruptă. Cei care ajung însă la capăt confirmă că merită efortul.

Este cunoscută ca una dintre cele mai populare și dificile drumeții din zona Izvoarelor din Colorado. Este faimoasă pentru panoramele spectaculoase și pantele dificile, acestea ajung în unele locuri până la 68 de grade, cu o medie de 40 de grade. Aceste detalii o transformă într-o provocare de fitness pentru localnicii din regiunea Colorado Springs.

Panta este atât de abruptă încât, în aproximativ 1,5 kilometri, altitudinea se modifică cu aproximativ 600 de metri, până la o înălțime maximă de 2600 de metri. Un atlet olimpic o poate parcurge în aproximativ 20 de minute, în timp ce, în funcție de nivelul tău de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica