Samsung vine, în sfârșit, cu dispozitivul pe care-l aștepți de ani de zile

0 5

Dispozitivele Samsung sunt așteptate, de obicei, de fanii din întreaga lume. În cazul unuia, așteptarea a durat deja prea mult.

Când spui Samsung în aceste zile, te gândești la lansarea noului Galaxy S20, care va fi lansat oficial pe 11 februarie. Toată lumea așteaptă prezentarea noului telefon, dar în așteptarea acestei lansări, se mai scurg niște informații din bucătăria sud-coreenilor.

Se vorbește de multă vreme și despre lansarea noii boxe inteligente de la Samsung. E vorba de Samsung Galaxy Home Mini, care ar trebui prezentată oficial pe 12 februarie, adică la o zi după prezentarea noului S20.

Până atunci, însă, pe net au apărut mai multe imagini cu noul speaker smart.

Imagini cu noua boxă inteligentă de la Samsung

Primul video cu noua boxă inteligentă de la Samsung a apărut pe Twitter. Acolo sunt și mai multe imagini cu noul speaker al sud-coreenilor. De acolo îți poți da seama și despre funcționalitățile noii boxe inteligente. Cea mai importantă dintre ele este tehnologia cu infraroșu.

Așa poți controla televizorul și mai toate dispozitivele inteligente pe care le ai în casă. Se pare că Galaxy Home Mini suportă cam tot ce există pe piață în acest moment, de la servicii precum Spotify până la informații despre vreme, setarea alarmelor și livrarea de știri în fiecare zi.

Noul dispozitiv Samsung poate fi conectat, prin Bluetooth, la sisteme audio performante, pentru o mai bună acuratețe a sunetului. Vine,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica