Samsung pregateste lansarea unei suprize din gama Galaxy

0 3.497

Se pare ca lansarile Galaxy Tab 4 si Note 9 nu au fost singurele aparitii de amploare ale producatorului din acest an. Un anunt oficial pe Twitter al diviziei din Malaezia a companiei sud-coreene afirma faptul ca luna viitoare va fi anuntata lansarea unui produs surpriza din gama Galaxy.

Este vorba despre un produs menit sa aduca foarte multa distractie utilizatorilor. Foarte multi fani se intreaba despre ce poate fi vorba. Am putea sa ne asteptam la lansarea primului telefon ploabil Galaxy X despre care se tot aud zvonuri in ultimii ani. Multi fani din zona it-ului se asteapta la lansarea unui astfel de dispozitiv de 4x fun, dar aparentele ar putea fi de prisos.

Si acum 2 ani Samsung a anuntat o lansare surpriza pentru ultima parte a anului care nu a fost insa asa de spectaculoasa. Atunci producatorul a lansat tableta Galaxy View, o tableta de 18.4 inch dedicata pentru consumatorii de clipuri video. In prezent o tableta are in medie 10 inch iar lansarea unui model de 20 de inch ar fi de 4 ori mai mare fata de suprafata unei tablete obisnuite. Deci surpriza ar putea fi de fapt o noua tableta Galaxy View de 20 de inch.

O alta surpriza ar putea fi o noua gama de telefoane marca Galaxy A. Totul invartindu-se in jurul cifrei 4, ne-am putea astepta ca noul smartphone sa fie echipat cu 4 camere pe partea din spate.

Pe data de 11 octombrie vom avea ocazia sa descoperim noua surpriza 4x fun de la Samsung.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica