Samsung Note 20 Ultra. Telefonul de toți banii la pachet cu 5G

0 7

Samsung Note 20 Ultra, așa cum îi zice și numele, e telefonul pe care compania îl vede ca fiind cel mai bun. Implicit, și prețul e pe măsură, iar despre cost am câteva lucruri de spus. Bine, și despre telefon am ceva de spus.

Când am avut ocazia să folosesc cele două telefoane pe care Samsung le-a lansat recent am zis că aș prefera modelul simplu. Motivele mele de atunci, păstrate până acum, erau ecranul plat și dimensiunile ceva mai mici. Dar acum am folosit Note 20 Ultra și aș înclina spre o schimbare.

Samsung Note 20 Ultra preia de pe S20 Ultra camera de 108 megapixeli, într-un modul foto-video și mai mare, are un ecran excepțional și celebrul S Pen care de data asta „știe” și mai multe – bine, „știe” pentru că aplicațiile au fost îmbunătățite.

Care sunt cele mai importante caracteristici pentru Samsung Note 20 Ultra

Imediat ce-l deschizi

Scannerul ultrasonic a rămas. E un pic mai rapid față de ce-am folosit pe Samsung S20, dar nu știu dacă e doar o impresie de moment sau chiar e o îmbunătățire reală. Oricum, avantajele sunt în continuare aceleași: funcționează chiar și cu ecran stins, iar precizia e mai mare decât la un scanner optic.

Telefonul e imens. De la ecran până la camerele foto, e imens. Dar nu-i extraordinar de greu. Din păcate, bateria este mai mică: 4.500 mAh. Și singurul standard pe care îl am pentru comparație e S20 Ultra, care are 5.000 mAh. Compromisul vine din prezența S Pen în…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica