Samsung Galaxy S10 a primit cea mai importantă actualizare: cum instalezi Android 10

0 13


Amatorii de terminale Samsung se vor bucura să afle că s-a lansat oficial actualizarea la Android 10 pentru Galaxy S10, poate cel mai bun smartphone al sud coreeenilor.

Fragmentarea platformei Android continuă să fie cel mai mare handicap al utilizatorilor de dispozitive cu sistemul de operare creat de Google. Deși s-au încercat numeroase soluții pentru a remedia situația, problema continuă să fie cauzată de personalizările aduse Android de către creatorii de mobile. Indiferent dacă este vorba de modificări mai mici sau mai mari de interfață, acelea întârzie distribuția actualizărilor, iar utilizatorii au de suferit.

În cazul Android 10, de exemplu, Google a lansat actualizarea respectivă în variantă finală pe 3 septembrie 2019. După aproape trei luni, posesorii unora dintre cele mai scumpe smartphone-uri cu Android pot în sfârșit să experimenteze aceeași actualizare.

Samsung trece la Android 10 și ar trebui s-o faci și tu

După o lungă perioadă de beta, Samsung a lansat One UI 2.0 pentru terminalele Galaxy S10 disponibile în Germania. Inițial, update-ul a putut fi instalat doar de către posesorii acelorași gadgeturi care s-au înscris în prealabil în programul de testare beta.

Un număr mare de utilizatori de Galaxy S10 au început să confirme prezența actualizări în meniul de configurare al terminalului. Are aproximativ 1,9 GB și vine la pachet cu actualizare de securitate de la Google pentru luna decembrie. În funcție de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica