Samsung Galaxy Note 10 trece prin cel mai important test și bate iPhone

0 8

Odată cu Galaxy Note 10, Samsung trece la încărcare rapidă cu încărcător mai bun. Totuși, în pachet e tot unul „lent”. Chiar dacă ai putea fi indus în eroare de performanța încărcătorului, un test recent îți arată că Samsung Galaxy Note 10 se încarcă mult mai repede decât telefoane ale concurenței. Și aici poți include atât iPhone Xs Max, cât și OnePlus 7 Pro.

În testul de acum, un Samsung Galaxy Note 10 Plus (1 oră și 5 minute) a fost comparat, ca timp de încărcare de la 0 la 100%, cu iPhone Xs Max (2 ore și 3 minute), OnePlus 7 Pro (1 oră și 25 minute) și Galaxy Note 9 (1 oră și 54 minute). În 2019, Samsung livrează telefonul cu un încărcător de 25 wați (spre deosebire de Galaxy S10 sau Note 9, care aveau unul de 15 wați).

Spre comparație, Apple are încărcător de 5 wați pentru iPhone și OnePlus 7 Pro are un încărcător de 30 wați. Samsung va avea la vânzare și un încărcător de 45 wați pentru acest telefon. Testul de acum a fost însă doar cu încărcătorul din cutie.

De ce Samsung Galaxy Note 10 se încarcă mai repede decât OnePlus 7 Pro

Până acum, OnePlus s-a lăudat cu performanța încărcătorului său Warp Charge. Și, într-adevăr, la 30 wați e impresionat, doar că nu per total. Astfel, Samsung Galaxy Note 10 Plus cu o baterie de 4.300 mAh s-a încărcat mai repede decât OnePlus 7 Pro cu baterie de 4.000 mAh. De ce?

Explicația e modul în care telefoanele gestionează încărcarea. Pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica