Samsung Galaxy Note 10 ți se pare scump? eMAG are prețuri mici la 5 alternative excelente

0 51

Samsung Galaxy Note 10 e disponibil în România din 23 august. Fără precomandă, fără să aștepți. Dacă e în stoc, îl iei. În caz că prețul ți se pare însă prea mare, am căutat câteva alternative. La eMAG am găsit câteva excelente.

Samsung Galaxy Note 10 a fost anunțat în prima jumătate a lunii august. Acum, spre final, e și în magazinele din România. Îl prinzi la liber cu un preț între 4.500 de lei și 5.700 de lei. Contează ce vrei: spațiu de stocare, ecran (pentru că sunt două versiuni acum) sau o anumită nuanță de culoare. Oricum, găsești.

Ar putea fi însă un pic mai scump decât ai vrea. Așa că la eMAG, la resigilate, am căutat câteva telefoane Samsung pe care să le cumperi ca alternativă. Unele sunt din 2019, altele își dau camera peste cap, iar unul e din 2018, încă foarte bun.

Resigilate de la eMAG: alternative pentru Samsung Galaxy Note 10

Prima recomandare este un Samsung Galaxy S10 Plus cu 512 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Ca hardware și design, e la vârf. A fost anunțat în primăvară și, până acum, prețul a scăzut considerabil. Ca resigilat, prinzi acest telefon la un preț de circa 4.400 de lei.

eMAG are resigilat și un Samsung Galaxy A80. Acesta e telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Modelul a fost anunțat recent și are un preț mai mic decât al celor din seriile Galaxy S sau Galaxy Note. Unde mai pui că are 128 GB…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica