Samsung Galaxy Note 10, lansat: preț, specificații și noutăți

0 14


Samsung Galaxy Note 10 a fost anunțat oficial. Va fi disponibil din august și, ei bine, va fi în două versiuni. E o premieră însemnată de la Samsung. Diferențele nu sunt mari, dar sunt suficiente cât să te facă să te gândești bine înainte să cumperi. Și da, vorbim de un telefon 5G, pentru că aceasta va fi norma în 2020.

Samsung Galaxy Note 10 e telefonul care îți arată, pe de o parte, ce crede producătorul că e un smartphone bun pentru un power user, dar și ce ar trebui să vezi și-n telefoanele viitoare. În 2020, Samsung Galaxy S11 va prelua câteva trăsături de la noul telefon. Până atunci, e timpul să afli ce oferă acesta. În două versiuni, de acum.

Cele două Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 e un telefon pregătit pentru 5G și, totodată, e pentru power useri, creatori, diverși oameni care prețuiesc un S Pen. Da, e și primul telefon fără mufă de căști. Mai jos găsești ce au diferit, dar și ce au în comun.

Cele două au în comun spațiul de stocare: 256 GB în versiune standard și 512 GB dacă vrei mai mult. Galaxy Note 10 e singurul care beneficiază de slot pentru microSD și poți duce spațiul de stocare la 1 TB.

Samsung Galaxy Note 10 de 6,3 inci e versiunea mică, să-i zicem standard. Are un ecran de 6,3 inci Dynamic AMOLED produs de Samsung la rezoluție Full HD+ cu 401 ppi, un procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9825 și o baterie de 3.500 mAh. Telefonul beneficiază de 8 GB memorie RAM,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica